23/02/2019
ПОЧЕТНА КОНТАКТ

КОНТАКТ

ИНФОРМАЦИИ ЗА КОНТАКТ

Биљана Илиќ

(00 389) 70 341 113

Email: [email protected]

Контактирајте не на e-mail

НАЈЧИТАНИ

Македонската „готвачка репрезентација“ освои 10 медали

На петтиот интернационален натпревар на готвачи и фестивал на гастрономија БХ Дукат - Вкусот на Херцеговина“ кој се одржа во Хотел Парк во Широки...