Фантастичен трик: Како да исчистете калинка без да направите неред (ВИДЕО)

Многумина ги избегнуваат супер здравите калинки само затоа што чистењето им е проблем. Еве како најлесно да го направите тоа

0
2153

Чистење на калинка во пет чекори:

1. Стркалајте ја калинката по работната површина за да се опуштат опните.
2. Наполнете еден голем сад со вода до полловината.
3. Расечете ја калинката над површината од водата па потопете ги парчињата.
4. Раздвојте ги зрната држејќи ги рацете во садот. Опните ќе останат на површината, а зрната е паднат на дното.
5. Соберете ги опните од површината и процедете ги.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here