Природни состојки што ќе ве кренат од мртвите

Брокула и лимон во комбинација со уште некои состојки, буквално ќе ве кренат во днеови кога немате ниту грам енергија, ке ве разбудат и ќе ви ја дадат потребната енергија

0
637

Состојки:

2 јаболки

3 цм корен од брокула

1 рака спанаќ

Четвртина свежа краставица

Четвртина непрскан лимон

1 цм корен од свеж ѓумбир

Коцки мраз

Приготвување:

Откако добро ќе ги измиете сите состојки, ставете ги во соковник прво излупените јаболка, а потоа спанаќот, лимонот, ѓумбирот, брокулата, краставицата и на крајот и второто јаболко. Во сокот потоа додадете коцки мраз или сокот и мразот дополнително измешајте ги во блендер.

loading...