Супер трикови: Како да ги зачувате намирниците од расипување?

Неколку зрна ориз ќе ја спасат солта од влага, компирите чувајте ги на исто место со неколку јаболки кои ќе го спречат нивното скапување.

0
176

Лебот се исушил и станал како камен? Магдоносот овенал, а бананите потемнеле? Имаме решение.

Погледнете неколку едноставни начини со кои ќе им го продолжите траењето на одредени намирници и ќе им ја вратите свежината.

Super easy ways to keep your food fresh longer. 🥦 bit.ly/2SYrgTL

5-Minute Crafts 发布于 2019年8月22日周四