Трикови за правилно чување на намирниците (ВИДЕО)

Ако намирниците не ги чувате на правилен начин сигурно често ви се случува да фрлате храна. Погледнете во видеото како да ги зачувате подолго во свежа состојба

0
79

Погледнете девет феноменални трикови кои ќе ви помогнат намирниците да ви останат подолго свежи.

Сигурни сме дека некои од нив ви се веќе познати, но не е лошо да се потсетиме.

Фотографијата и видеото се од Buzzfeed.