Веганско крем сирење (ВИДЕО)

0
297

Веганското крем сирење никогаш не било полесно за подготовка!
Со состојки од dmBio – добропознатата сопствена марка за органска храна на @dm.Makedonija, по одличен рецепт, брзо и лесно ќе ја задоволите вашата желба за вкусно крем сирење доколку сте на посебен режим на исхрана, постите или вашиот организам едноставно не поднесува лактоза!
Погледнете го видеото: