Дали би носеле очила за сонце од кафе? (ВИДЕО)

Еден млад Украинец смислил како да го искористи талогот од кафето кој обично се фрла

0
85

Колку кафе на ден пиете? Што правите со талогот?

Еден Украинец не го фрла талогот како повеќето луѓе, туку од него прави – очила за сонце.

Да, да…Погледнете како.

Фотографијата е од ТУКА.