Знаете ли како се прават бакарните тави? (ВИДЕО)

Потребни се 2 часа за да се направат, а траат повеќе од 1 век

0
514

https://www.facebook.com/DiscoveryUK/videos/333313904206190/

Објавено од Discovery Channel UK