Има начин: Кога славиш роденден и постиш на вода

Еве нешто едноставно и вкусно од нашата читателка Ана која вчера вака си го прославила роденденот со своето семејство во кое сите постат на вода - гриз во две бои, со домашно слатко од јагоди и свежо овошје

0
180

Кога имате долгогодишно искуство со постите, а имате деца кои постат заедно со вас, секако дека нема да ги оставите без храна или ќе ги држите на леб и сол.

Има многу вкусни посни рецепти на вода, па дури и нешто што може да биде одлична замена за роденденска торта.

Обичен гриз во две бои (во едниот има какао), домашно слатко од јагоди и свежо овошје.