Како да испечете колачи во лушпи од јајца (ВИДЕО)

За да направите кејк попс, колачиња кои ќе имаат совршена форма и кои ќе бидат сите еднакви, печете ги во лушпи од јајца. Погледнете колку е едноставно

0
192

Колачињата познати како кејк попс се многу популарни во последно време и одлични за разни прослави. За да ги направите сите еднакви и со совршена форма, што е речиси невозможно ако ги правите со раце, испечете ја смесата во лушпите од јајца. Погледнете го видеото подолу и се ќе ви биде појасно.