Нее, не е палачинка, уште подобро е

Како може едно толку едноставно јадење, да има толку раскошен вкус?!

0
949

Во зависност од тоа колку сте гладни и дали ќе јадете сами или повеќемина, ќе изматите толку јајца. Овде има 4 јајца, една пиперка, пармезан, малку сол и црн пипер.

И ништо повкусно од ова. Толку е убаво што не успеавме ни да го сликаме кога беше готов.

Но вака изгледаше додека се печеше – нашиот убав омлет.