Полнет сладок компир – љубов на прв залак (ВИДЕО)

0
314

Дали верувате во љубов на прв залак? Нашите пријатели од @dm.Makedonija се сигурни дека веднаш ќе се заљубите во овој превкусен полнет сладок компир, на веган начин!

Идеи има премногу, на вас е да изберете со кои органски dmBio состојки ќе го наполните.