#ПосенПеток: Веге ручек со морска сол и мајчина душица

Супер вегетаријански ручек. Токму како за летен #ПосенПеток - лесен, со многу зачини, и медитерански, но и наши...

0
245

Рижото со грашок и пченка, пропржени тиквички и тркалца кромид.

Сѐ заедно зачинето со одличен маслинов зејтин, морска сол и мавровска мајчина душичка. И ручекот е тука – привлечен за око, вкусен за непце и одличен за сите – и за вегетаријанци и за месојадци што одвреме навреме сакаат да одморат од месо.