Шеф Виктор Настески: Мафини од пача

Нашиот предизвик го прифати шеф Виктор Настески и ни испрати фоторафии од своите малечки пачи, модерно сервирани како мафини и урасен со микро зеленчук. Креативно, нели?

0
153

Нашиот предизвик: Поставете слика од вашата пача ја прифати шеф Виктор Настески и ни испрати фотографија од навистина креативно направена и сервирана пача.

Пачата, поточно, ‘пачичките’ на шеф Виктор е направена во калапи за мафини. Инаку, мастрафот е мешан, говедски и свински нозе, а се друго е за дополнително збогатување на вкусот, ама и за ‘шминка’: црвен пипер, свежа мајчина душичка и микро салати.