Четворицата мускетари готвеа за Македонците во Мајнц

Зоран Мајновски, Зоран Андонов, Никола Мишковски и најмладиот меѓу нив, Дејан Карапеев, на покана од македонската црква во Мајнц, Германија, подготвија вистинска гозба за 90 луѓе

0
1234

Членовите на здружението Macedonian Multiethnic Culinary Chef-M.M.C.C, со исклучок на Бобан Симоновски кој не заминал со нив поради приватни обврски, на покана на македонската црква беа во Мајнц, Германија и готвеа за 90 Македонци кои живеат таму.

Зоран Мајновски, Зоран Андонов, Никола Мишковски и најмладиот меѓу нив, Дејан Карапеев, на покана од македонската црква во Мајнц, подготвија вистинска гозба со македонски специјалитети на модерен начин.

 

А за гозбата нека зборуваат фотографиите: