Девојката со доматите (2 дел)

Откако ја објавивме фотографијата со девојката и доматите, добивме уште една слична. И оваа читателка останува анонимна, ама доматите бесрамно ја покажуваат својата килажа. А ние распишуваме конкурс за најголеми домати

0
639

Ете ова се домати. Еден тежи 1 килограм и 340 грама, речиси кило ипол.

Уверете се и сами:

После сите пластични, дрвени и никакви домати кои можевме да ги пробаме досега, еве доказ дека се уште има надеж и дека се уште има луѓе кои одгледуваат сочни и вкусни јабучари.

Овие, вели нашата читателка, пораснале во Драчево.

На првите „кандидати“ потсетете се ТУКА.