Еве како се готват јадења со канцелариска опрема (ВИДЕО)

Оваа 22-годишна девојка од Кина, објавува на Јутјуб видеа на кои таа подготвува комплицирани јадења на своето работно место

0
258

Independent го објави ова видео на нивната Фејсбук страница. Во него се гледа како една девојка подготвува пица со помош на канцелариска опрема. Станува збор за госпоѓа Џиах, 22-годишна жена која живее во Ченгду, Кина.

Но, овој канцелариски херој не е толку анонимен. Имено, според порталот BuzzFeed, девојката ги поставува своите видеа од приготвување на најразлични сложени оброци што ги прави со канцелариски материјали на Јутјуб.

Ова видео со пицата е едно од нејзините најгледани досега.

This woman cooks her own pizza in the office

This woman cooks her own pizza in the office ?

Posted by The Independent on вторник, 8 Мај 2018

Некои од нејзините најпопуларни видеа вклучуваат правење кинески палачинки на кутија од компјутер, пукање пуканки во конзерва од пепси и многу други.

Таа ги снима сите нејзини видеа во нејзината вистинска канцеларија за време на работното време, а сите нејзини колеги, како и целата компанија, па дури и шефот, ги поддржуваат нејзините креативни напори.

  "Everyone knows this won't actually cook the fish properly," she said. "But the fire on my hand was very real, and so I had to spend some time overcoming the fear of actually having fire on my hand.""I love food too much," she said. "But if I really had to pick a favourite dish, it would probably be hot pot, which I've made twice already haha."