Како да направите домашни кекси што ќе личат на купечки? (ВИДЕО)

Можете да направите кекси во сите можни облици и со сите можни декорации што сте ги виделе помеѓу купечките, а се разбира, поздрави и повкусни, нели, домашни

0
166

Кога ќе го видите видеото ќе видите колку едноставно и лесно можете да направите најразлични облици на колачите кои потоа сите со задоволство ќе ги грицкате, од најмалите до најстарите.

Еве 12 трикови за декорирање на домашните кекси кои ги најдовме на So Yummy.

Be a smart cookie with these 12 cookie decorating hacks ??

Be a smart cookie with these 12 cookie decorating hacks ??

So Yummy 发布于 2019年2月22日周五

Фото: Pixabey