Новогодишна класика: Прасечко и руска

На сите читатели на Арт кујна им посакуваме Среќна Нова година и секогаш полна трпеза!

0
253

За ова прасе нема посебен рецепт, треба да е човек гурман, да сака прасечко и да чека гости за Нова година. Останатото е лесно!

Се разбира, новогодишната трпеза не би била тоа што е ако на неа нема и руска салата