Кујната на Палчица

Некои луѓе имаат навистина многу трпение. Погледнете како изгледа мини кујната на извесна Џени

0
137

Погледнете како изгледа правењето на еден од прекрасните рецепти на Џени во нејзината минијатурна кујна. Колач-еднорог.