Лингвини со зеленчук и свеж босилок

Аспарагусот е полн со витамин Е или таканеречениот „витамин на сексот“. Витаминот Е ја подобрува плодноста, како и издржливоста под чаршафите. Што се однесува пак до босилекот, овој зачин кај Италијанците е познат под името „Бакни ме Николас“, што зборува доволно за ефектите на ова растение. Доколку, пак, ги јадете тестенините малку повеќе зачинети, дуплирајте … Continue reading Лингвини со зеленчук и свеж босилок