Лосос на скара

Па не мора да е прасечко или телешко...

0
504

Убаво мириса кога ќе се фрли мевце на скара, нема што…

Ама пробајте наместо прасечко или телешко, да ставите некое парче риба. И не мора да е свежа…купете замрзнат лосос, извадете го веднаш кога ќе станете и за ручек испечете го на скара. Секако, тоа може да е и скара на струја…не е секој ден празник па да распалувате скара.