Лути пиперчиња полнети со фета сирење

Доколку неколку залчиња од овие лути пиперчиња ви ги испотат дланките и ви го забрзаат пулсот на срцето, обвинете го каписцинот – состојката која им ја дава лутината на чили пиперките. Лутите пиперки се вазодилататори, што значи дека ја зајакнуваат циркулацијата во артериите и капиларите. Овие пиперчиња се докажани зајакнувачи на либидото и кај мажите … Continue reading Лути пиперчиња полнети со фета сирење