Некои луѓе се вистински антиталенти за готвење, нели?

Еве ги на едно место најлошите работи што некогаш им се случиле на тестенините

0
225

На сите ни се случило во одреден момент да ни падне и да ни се истури цела кутија со тестенини.

Или да ги оставите малку подолго. Жално е кога ќе се случи.

Можеби можеме да оправдаме и комплетен неуспех.

Можеме да го простиме овој воден неред. Можеби.

Но, кога почнува да изгледа како овие тестенини, станува прилично тажно.

Ова пак е само навреда за тестенините.

И преварената тестенина е за осуда.

Ова е само лудо.

Пржените равиоли се неприфатливи

Ниту е уметнички, ниту успешен обид

Сос за скара врз тестенини е надреално.

Зошто некој би го сторил тоа?

Зошто некој би зел добри, чисти тестенини и би го направил ова?

Да, само фрлите една кренвишла одозгора. И некој помфрит. Што и да е.

Хм!!!

О боже, тоа е мајонез? Да, да, тоа е мајонез.

Ова е некоја супа и паста, и јагоди и праски…Што правите луѓе???