Одлична идеја за здрав оброк-салата (ВИДЕО)

Секако дека е сѐ во состојките, но понекогаш иако ги имаме сите состојки, не ни текнува како да ги спариме во вкусна и здрава салата.

0
484

Состојки:

Наут

Зачини

1 авокадо

1 свежа пиперка

1 краставица

магдонос

Начинот на приготвување погледнете го во видеото.

Avocado Cucumber Salad

The best CUCUMBER AVOCADO SALAD of all times! * drool *With crispy spicy chickpeas ?RECIPE >> https://greenhealthycooking.com/cucumber-avocado-salad/

Green Healthy Cooking 发布于 2019年3月10日周日

Фотографијата и рецептот се од ТУКА.