Ориз во боите на виножитото (ВИДЕО)

Нема ништо вештачко во овој обоен ориз! Само црвена зелка, цвекло и ориз

0
72

Овој ориз во различни бои изгледа многу декоративно, а во него нема ништо вештачко. Се прави само со зеленчук, а резултатот е неверојатен!

Rainbow rice: colour rice with just some vegetables, the result is amazing!

There's nothing artificial in this rainbow-colored rice!Check it out 😀

Cookist 发布于 2019年3月9日周六

Фотографијата и рецептот се од ТУКА.