Овој италијански ресторан во пештера е веројатно најромантичното место во светот

Ресторан во пештера покрај море, звук на бранови, вкусна храна, незаборавен залез

0
511

Овој неверојатен ресторан е сместен во пештера на море, па така, додека јадете можете да го гледате морето и да ги слушате брановите. Тоа создава магична атмосфера што ќе ви создаде незаборавни спомени.

Атмосферата не е само пријатна и магична, туку исто така е и многу романтична.

Овој ресторан има да понуди многу, но две од најдобрите работи се неговата сценска локација и погледот на Јадранското Море што го добивате ако сте седнале на предните маси.

Ресторанот е совршен за двојки. Атмосферата е многу романтична благодарение на свеќите и светлата што се намалуваат како што ноќта настапува.

Но не станува збор само за погледот и за локацијата, бидејќи, велат, тука имаат и врвна услуга и одлична храна.

Едно од најдобрите времиња за посета на ресторанот е за вечера, непосредно пред зајдисонце, за да можете да уживате во тој прекрасен период од денот на таква магична локација.

Дури и ако тоа значи дека сте пораниле за вечера, дефинитивно нема да зажалите затоа што зајдисонцето изгледа навистина неверојатно.