Палачинки како меки воздушести облачиња (ВИДЕО)

Овие јапонски луди палачинки се служат во ресторан во кинескиот кварт во Њујорк, а за нив се чека во ред најмалку 1 час

0
263

Велат дека се најдобри во градот – Њујорк. Тоа се ние луди јапонски огрмни меки и вздушести палачинки за кои, велат, вреди да се чека во ред и по 1 час.

Имено, палачинките се достапни само од петок до недела од 11 часот наутро до 2 часот, па мора да дејствувате брзо! Местото е познато по тоа што пред него воовој период има долга редица луѓе.

Би оделе ли до Њујорк само поради нив?

https://www.facebook.com/oprahmagazine/videos/646625902431332/

Фотографијата е од ТУКА.