Портокалово-црвена свежа салата

Не, не...не е глупост. Ова е комбинација која ако не сте ја пробале досега, треба да ја пробате летово. Освежува и зближува....портокали и домати, запознајте се!

0
89

Ништо посебно, најобична необична салата, освежителна, вкусна, со убави бои, мајчина душица и малку маслиново масло.

Пробајте!