Сладолед-цвеќе

Наместо на вообичаениот начин на ставање сладолед во корнет со лажица, топка врз топка, во i Creamy, во Сиднеј, Австралија сладоледот се прави „ливче по ливче“. На крајот не знаете дали да го мириснете или да го изедете.

0
329

Сите се радуваат кога ќе добијат цвеќе, а истовремено, речиси и да нема човек кој не сака сладолед. Затоа, кога добрите мајстори за правење сладолед од i Creamy, во Сиднеј, Австралија, решиле да направат спој од овие работи, го направиле најубавиот сладолед што сте го виделе во животот.

Наместо на вообичаениот начин на ставање сладолед во корнет со лажица, топка врз топка, во i Creamy, во Сиднеј, Австралија сладоледот се прави „ливче по ливче“. На крајот не знаете дали да го мириснете или да го изедете. За правење на овој сладолед тие користат шпатула, а велат дека освен изгледот, подеднакво возбудливи се и вкусовите на сладоледите.

Gelato Glowers Ice-cream

Gelato Glowers Ice-cream

Gelato Glowers Ice-cream

Gelato Glowers Ice-cream

Gelato Glowers Ice-cream

Gelato Glowers Ice-cream