Суши – крофни

Има нешто рибешко во крофните :-)

0
353

Креативни луѓе кои се вешти во кујната почнале да прават т.н.суши крофни.

Ориз, авокадо, туна, лосос…на инвентивноста и нема крај. А кога ќе видите како тоа се прави ќе сфатите дека и не е толку тешко.