Ви требаат идеи за здрави ручеци за цела недела? (ВИДЕО)

Дали сте од оние кои иако дома се трудат да се хранат здраво, кога се на работа редовно се хранат со сендвичи, буреци, ѓевреци? Еве 5 начини на кои можете да јадете здрава храна и додека сте на работа.

0
1576

Ви требаат идеи за ручек за цела недела?

Ако сакате да се храните здраво, не мора да јадете само салати, зеленчук или овошје, или пак да се храните здраво кога сте дома, а на работа секој ден да кркате буреци и пити.

Овие 5 рецепти за здрави оброци за ручек можете да ги направите наеднаш, а потоа да ги складирате во фрижидерот и да си ги земате со себе на работа во текот на цела работна недела.

Lunch Meal Prep 5 Ways

Here's 5 ways you can meal prep the healthy way for lunch time ?!FULL RECIPES: http://bzfd.it/2i72hM8FIND THEM IN THE TASTY APP: http://tstyapp.com/m/hqSR4kE7BF

Posted by Goodful on Среда, 16 август 2017

Фото: Freepik

Видеото е од ТУКА.