Видете ги овие дебелки убавици!

Три девојки модри домати насадиле, насадиле па ги навадиле...

0
423

Ако ги сакате овие прекрасни плодови, сигурно нема да останете рамнодушни на изгледот на овие три дебелки убавици. Ги пробавме и може да ви кажеме дека се и вкусни.

За тоа дека се здрави, дека имаат ниска калориска вредност и изобилие од влакна и антиоксиданси, прочитајте тука.