А за ужина имаме…

Ако тукушто појадувавте, а паметот веќе ви оди во кујна и го отвара фрижидерот, земете барем нешто полесно за ужина

0
294

Велат дека кога е жешко, помалку се јадело. Се јаде нешто полесно, а за помалку, којзнае …

Ако сте од оние на кои де им се јаде нешто солено, де нешто благо, ова е добар избор за прегризување кога ќе ве фати криза – овошје со кашкавалче.