Од отпад до градина (ВИДЕО)

Фото: Pixabay
428

Претворете го кујнскиот отпад во вкусна домашна градина

Барате начини да ја проширите вашата домашна градина? Можеме да ви помогнеме! Со овие совети за градинарство, можете лесно да се пофалите со прекрасна кујнска градина. Ќе ви покажеме како лесно да одгледате зелена салата, домати, пиперки, нане и други билки и зеленчук!

Најдобриот дел е што ќе можете драстично да ја намалите сметката за намирници, а и да бидете сигурни дека не се прскани. Погледнете го времето на кое на видеото можете да видите како да ги одгледате оние намирници што ве интересираат.

00:07 – Како да одгледате пиперки

00:25 – Трикови за одгледување зелен кромид

00:48 – Како да одгледате зелена салата

01:02 – Лесни техники за одгледување домати

01:20 – Совети за одгледување целер во домашни услови

01:54 – Како да одгледате нане

02:17 – Паметен трик за одгледување праз

02:36 – Едноставни совети за одгледување репка

02:53 – Тајна за одгледување кинеска зелка дома

03:04 – Како да одгледате моркови?