Што се појадуваше порано, кога здравата храна не беше опсесија?

Понекогаш се прашуваме, што јадевме порано кога немаше разноразни мусли, овесни и други снегулки, авокадо и манго? Ајде, обидете се да се сетите што се појадуваше во времето кога здравата храна не беше опсесија и напишете во коментарите 

0
418

Еве еден обичен, обилен и здрав појадок, во кој нема овесни снегулки…Старите добри јајца на око, печурки и кромид – пржени на путер.

Ете, ако и вие понекогаш се прашувате што јадевме порано кога немаше разноразни мусли, овесни и други снегулки, авокадо и манго.

Јадевме јајца во различни варијанти, јадевме пржени лепчиња, леб путер и мармалад,…

Ајде, обидете се да се сетите што друго се појадуваше во времето кога здравата храна не беше опсесија.