Испратете рецепт, добијте Готвач со вкусни рецепти

164

Арт кујна и издавачката куќа „Топер“ ве наградуваат: испратете ни рецепт со фотографија и добијте Готвач во издание на „ТОПЕР“.

На секој читател на Арткујна и член на нашата Фејсбук група „ГОТВИМЕ СО СТИЛ“ кој ќе ни испрати рецепт со фотографија, издавачката куќа „Топер“ ќе му подари два илустрирани готвачи со рецепти. Во зависност од тоа дали станува збор за солено јадење или за десерт, Арт кујна и Топер ќе им подарат на првите пет читатели по два готвачи со соодветни рецепти од богатиот избор на специјализирани готвачи на Топер.Вие гответе и споделувајте на „Готвиме со стил“, а ние ќе ве наградуваме.